Bemutatkozás

A KELA-BAU Kft. lassan másfél évtizede szolgálja ki Debrecen és a régió lakossági és közületi igényeit az épület- és bútorasztalos szakmákban.

Célunk: fából és fapótló anyagokból, olyan igényes belsőépítészeti terek kialakítása, melyek az otthon melegét sugározzák, esztétikusak, funkcionálisak, illetve kellemes környezetet teremtenek magunk körül.

Az évtizedes hagyományoknak köszönhetően képesek vagyunk minden egyedi igényt kielégíteni. Mindehhez a hátteret a jól felkészült és felszerelt manufaktúránk biztosítja. A tradíciók tisztelete nem zárja ki a korszerű technológia alkalmazását. Számítógépes tervezésünk segítségével azon vagyunk, hogy a megrendelő igényeinek leginkább megfelelő megoldást válassza.

Fennállásunk óta azon dolgozunk, hogy a minőséget megkövetelő, esztétikus bútorokat kereső megrendelőknek a lehető legjobb ár-érték arányt nyújtsuk a magyar piacon, ezért saját műhelyünkben mi gyártjuk és szereljük bútorainkat, így bútoraink áraiba nincsen beépítve kereskedők vagy más alvállalkozók jutalékai. Bútoralkatrészeinket a piacvezető magyar és külföldi bútortartozék-gyártóktól/forgalmazóktól szerezzük be, olyan mennyiségi kedvezménnyel, hogy Önnek a lehető legkevesebbet kelljen érte fizetni.

Több száz fajta bútorlap, munkalap, tömörfa, furnérozott, MDF festett és laminált bútorajtók, több ezer fogantyú és bútoralkatrész, a legkülönbözőbb méretekben gyártható bútortestek variációs lehetőségei adják a készbútor gyártóknál sokkal szélesebb választékot és formagazdagságot.

Közös munkánk során csak szakképzett, a bútorok gyártásában, tervezésében jártas szakemberekkel fog találkozni, akik könnyen átsegítik Önt a bútortervezés nehézségein és buktatóin.

Tervező kollégáink az Önnel egyeztetett időpontban gyártás előtt mindig kimennek a szerelés helyszínére és pontos méreteket vesznek a bútorkialakítás helyszínéről, hiszen csak így tudjuk garantálni, hogy az elkészült bútorok valóban a megrendelő igényei szerint lesz legyártva.

Mi nemcsak a legyártott bútorra, hanem a beszerelésre is garanciát vállalunk, tehát ügyfeleinknek garantáljuk, hogy az adott helyszínt felmérve, oda beszerelhető és illő bútort fog kapni és nem adódhat probléma az esetleges félremérés miatt. Az elkészített bútorokra természetesen garanciát vállalunk.

A szállítási határidőnél maximálisan igyekszünk figyelembe venni a megrendelő igényeit és rugalmasan kezelni a gyártási határidőt. Alapesetben a határidő konyhabútornál 3-4 hét, egyszerűbb iroda és lakásbútoroknál 1-2 hét.